Outfit

Min outfit inspo til i morgen!

Hei:D Har satt sammen 4 outfits her,og vett ikke riktig hva jeg skal ha på meg:P Huff ble litt mange valg også,men var så godt i gang at det ble 4 outfits,kunne lagd mange mange flere:P hihiHåper d...

Outfit inspo til i morgen!

Har laget 3 outfits til i morgen,skal ha strømper til og en varm jakke så klart:P hehe Ble veldig sommerlige outfits også,men er nok fordi jeg savner sommeren:D -Hva syns du?

Outfit inspo!

-Hva syns du?

Outfit inspo!

-Hva syns du?

Outfit inspirasjon!

Litt inspirasjon til outfit i morgen:) kanskje det hjelper:D Ta en titt og si hva du syns;) -Hva syns du?

Dagens vinter outfit!

Lue og genser fra - Villa Bukse og smyker fra - Bik bok skjerf fra - carlings Sko fra - DNA Votter og jakke fra -Zara -Hva syns dere?

Da var jeg pyntet og klar for kino og tur på byen:D

Da skal jeg ut og se påtwilight:D hehe:P OG så ut med venner;) Blir nok kjempe koselig! Ønsker alle en forsatt fin kveld videre,kose dere massevis:D -Hva syns dere om looken min?

Dette er dagens outfit!

Syns dette passer så godt til det været vi har nå,ikke noe is og bare sol ute:D -Hva syns du?

Dagens outfit!

Da var jeg klar for og dra ut:D Må egentlig på jobb om en time:P Men følte for å dolle meg litt:) -Hva syns du?

Collar Trend!

Her er noen få eksempler på hvordan man kan bruke collar trenden,Ble ikke så bra bilder og så mye variert,siden jeg har litte tid nå før trening:P Man kan bruke den med bluser,genser og fine topper...

Hva er deres planer for helgen?

Hello:) Erferdig med dagens trening,og skal ut senere og møtte Snuppa mi Helen,som jeg ikke har sett på over et år. Hun studerer i usa og er bare hjemme litt på sommeren! Så tor det blir middag og ...

Nydelig dag!

Nydelig dag idag! Selv om det har blåst litt,så har jeg kunnet gå i shorts og en sommer topp. men nå skal jeg skifte og komme meg på trening;) Ha en fin dag videre alle sammen:

Outfit til imorgen:)

Håper på sol imorgen,så jeg kan ha på meg dette,helst shorts,men vi får vel se om det blir varmt nok også;)
Camila

Camila

26, Ski

Hei alle sammen! Mitt navn er Camila:) Er en jordnær og livsglad pike,som elsker og reise og oppleve verden. Jeg skriver hovedsakelig om hverdagen min,mote,sminke,trening og kosthold osv. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits