Sunn og deilig frokost!

God morgen vakkringer :D

Da har jeg endelig kommet meg bak PS skjermen, for å blogge igjen. Er lenge siden nå, skrev da jeg var på ferie i Sør-Amerika, men er så dårlig med internett tilgang der. Så blir jo veldig dyrt og blogge. Men nå er jeg tilbake i Norge og kan vise dere hvordan turen min var :) Skal blogge om den og vise dere bilder senere.

Har savnet bloggen, og savnet treningen her i Norge. Ble dessverre litte av det på ferien. Jogget når jeg hadde tid, men ble til at man var opptatt eller hadde planer. Men fikk kjøpt meg en del nye ting i utlandet, som jeg skal vise dere senere, er veldig fornøyd med kjøpene.

Dagens frokost er en god kopp med pepper mynte te og kanel.To deilige knekkebrød med kokt egg med tomat og agurk, og litt koriander på toppen. Mmm smakte herlig!

Og vannmelon <3 Elsker vannmelon, vær gang det går mot sommer, så er det bare slik at jeg må ha vannmelon.

-Er det slik med dere også?

Har forstuet ankelen, så hopper rundt på krykker for tiden. Noe som er utrolig kjedelig, siden jeg har jo så mye jeg har lyst til å gjøre om dagen. har veldig lyst til å sykle og jogge, spesielt siden jeg gikk litt opp på ferien min :( Og sommeren er jo rett rundt hjørnet også. Men i går var jeg lur og trente mage og armer, slik blir det litt trening på meg til jeg er fin igjen.

Ønsker alle en kjempe fin dag, blogges senere :D

-Hvordan har din morgen vært?

-Hva har du spist til frokost)

-Planer for dagen?

Ingen kommentarer

Janne, kommenterer tilbake

20.05.2014 kl.14:55

Så herlig ut :)

Skriv en ny kommentar

hits