Oppsumering av uken!

Hei alle fin folk:D Nå er det lenge siden,fy skam meg! Har hatt lyst til å skrive,men har ikke hatt tid,har egentlig ikke mye tid nå heller:P skal snart på jobb,men tar meg tid til dere:) 

vel uken min har nesten bare vært jobb,men har endelig tatt meg tid til venner denne uken,noe som var utrolig deilig! Så har vært på hjemme besøk hos flere venner og sett på film og tatt igjen den tapte tiden med planer og litt sladder:P

På torsdag var jeg på Lady gaga konsert<3 Noe som var virkelig litt av en opplevelse,var utrolig kult og se henne,var nesten helt foran senen,så fikk med meg alt sammen:D Hun virker som en søt og veldig kul jente,synger og opptrer veldig bra! Men regnet nå med det:P Så den fæle buss turen til og fra konserten var vert det:P Var helt most mot vinduet,var så fulle busser og min lille søster ble fra stjålet mobilen sin på bussen,noe som er veldig veldig surt,når du har en ny iphone!

Men var uansett en utrolig fin opplevelse og drar gjerne igjen til neste år:D

Møtte også på Endre Aabrekk fra farmen,han var også på konserten. Virket nå hyggelig nok:p

I går så var jeg på julebord med venner<3 var veldig gøy,og ble mye bilder og tull:) champagnen fløt og var mye liv og latter! hehe mange gode miner og en svak hodepinne i dag:P Men det er hvert det! love my friends!

Og nå skal jeg på jobb:P

håper dere har hatt en fin uke selv,og ønsker dere god helg,kos dere masse ikveld:D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camila

Camila

26, Ski

Hei alle sammen! Mitt navn er Camila:) Er en jordnær og livsglad pike,som elsker og reise og oppleve verden. Jeg skriver hovedsakelig om hverdagen min,mote,sminke,trening og kosthold osv. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits