Vært en jævelig uke!

Tok dette bilde nettopp,som dere ser jeg ikke ut! Har vært dårlig hele uka,men igår ble jeg virkelig slått ut av feber og forskjølelse:( Men før jeg kunne kryppe til sengs,så måtte jeg bli ferdig på jobb og ta brannkurs:S Var deilig og komme seg hjem,dusje og legge seg!

Har sovet frem til kl.11:00 i dag:P har tatt 2ibux og føler meg faktisk bedre,feberen er nesten borte,og er ikke så vond i kroppen. Jeg jobber som regel 5 dager i uka pluss trening 6 ganger i uka,har begynt på ny trenings program,så derfor  6 dager. Men jobbet 8 dager  på rad nå pluss trening og andre ting,uten fri dag:S grrr merker det har bidratt til å bli syk:(

Men skal på en privat julebord med noen koselige mennesker fra jobb i kveld:D Så det blir nok kjempe koselig,håper bare jeg ikke blir verre eller smitter noen:(

Så beklager at det ikke har blit noe blogging på meg,har hatt lyst,men formen har ikke vært med meg. Og jobbet mye kveld,og da er det ikke like lett å fine tid.

Håper dere gode lesere har hatt en fin uke,mye bedre en min håper jeg:P hehe

God helg<3

6 kommentarer

Sandra Marie

23.11.2012 kl.14:23

God helg! Måtte helga bli bedre!

Camila

23.11.2012 kl.14:24

Sandra Marie: takk skal du ha:D hehe ja det håper jeg virkelig;) ha en fin helg du også:)
God helg til deg! :) Ligger med feber jeg også, kjedelig! God bedring :D

Camila

23.11.2012 kl.14:31

Anne Kari: Tusen takk:) Huff da,du får ha god bedring selv:D

Hedersmykker (

23.11.2012 kl.15:04

Ønsker deg snarlig og god bedring (:

Camila

24.11.2012 kl.13:24

Hedersmykker (: Takk skal du ha:D God helg:)

Skriv en ny kommentar

Camila

Camila

26, Ski

Hei alle sammen! Mitt navn er Camila:) Er en jordnær og livsglad pike,som elsker og reise og oppleve verden. Jeg skriver hovedsakelig om hverdagen min,mote,sminke,trening og kosthold osv. Håper dere liker bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits